Go to main content of this page.

Schoolfotograaf voor het voortgezet onderwijs

Schoolpas en schoolfoto's zonder rompslomp van geld innen, bestellen en betalen gaat via internet.

Wel een schoolpas, geen foto's op school.

Op veel scholen is een schoolpas noodzakelijk. Schoolfotograaf.nl maakt deze pas snel en zonder rompslomp. De school ontvangt van ons de pasjes met de gewenste gegevens. U kunt deze laten voorzien van een barcode, magneetstrip of chip. Haku fotoservice levert de pas aan de school waarvoor u dan een factuur ontvangt. De school kan de schoolpas dan eventueel verrekenen met de ouderbijdragen of het boekenfonds.

Er worden geen foto's op school uitgedeeld. Alle bestellingen gaan via www.schoolfotograaf.nl/shop 

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

046 411 1169

info@schoolfotograaf.nl

De schoolfoto’s

Elke leerling ontvangt een inlogkaart met wachtwoord, waarmee hij of zij op de website www.schoolfotograaf.nl/shop de eigen schoolfoto kan bekijken en eventueel een bestelling kan doen. De foto’s zijn in verschillende formaten en varianten verkrijgbaar. Nadat de leerling een bestelling heeft gedaan, worden de foto’s door PostNL op het opgegeven adres bezorgd. De leerling rekent de bestelde foto's rechtstreeks met Schoolfotograaf.nl af.

Voor de school

Alle foto’s, gekoppeld aan het leerling-nummer, worden in één bestand naar de school gestuurd.

Demonstratie & inlichtingen

U kunt nu reeds een demonstratie krijgen van de gehele werking van de site www.schoolfotograaf.nl/shop. Vul hiertoe onderstaande gegevens in en u ontvangt op het opgegeven e-mail adres een demonstatie inlogcode. Hiermee kunt u meteen op de site www.schoolfotograaf.nl/shop inloggen.

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u desgewenst ook een volledig informatiepakket toesturen. Om een goed inzicht te krijgen van onze mogelijkheden sturen wij u graag op verzoek onze foto-voorbeelden toe. Op ware grootte én fotokwaliteit.

Naar contact